Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen die ik u aanbied!

Prijslijst

Basis Voetbehandeling aan huis incl voorrijkosten

€ 50,00


voeten desinfecteren, nagelomgeving verzorgen, nagels knippen, polijsten/fraisen nagels, overtolig eelt verwijderen, mechanisch afwerken eeltlocaties en een lekkere voetmassage.

Basis voetbehandeling op locatie Oosterweg 1

€ 45,00


voeten desinfecteren, nagelomgeving verzorgen, nagels knippen, polijsten/fraisen nagels, overtolig eelt verwijderen, mechanisch afwerken eeltlocaties en een lekkere voetmassage

Likdoorn verwijderen

€ 22,50


Een likdoorn (clavus), ook wel eksteroog genoemd, is een vaak pijnlijke, naar binnen groeiende eeltplek.Deze komt voor op plaatsen waar druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend.

nagelreparatie met gel, glamlac of acryl

€ 22,50


Reparatie nagel. Indien u een beschadiging aan uw teennagel heeft, gescheurd, gebroken, of beschadigd door schimmel, merkt u hoe belangrijk uw nagel is. Ik kan uw nagel repareren.

nagelbeugel plaatsen of nagelregulatie

€ 22,50


Een ingegroeide teennagel kan veel pijn geven. Door het plaatsen van o.a. een beugel, kan het probleem opgelost worden. Ik plaatst bv BS spange, omega, veertje, unibrace. prijs is vanaf 22 euro

schimmelnagel

€ 22,50


schimmelnagel/kalknagel is een veel voorkomende nagelafwijking. De nagel wordt brokkelig, geel en dik. Deze nagel kan ik weer dun maken, de nagelomgeving verzorgen en ik maak ev een behandelplan.

Arkada techniek

€ 80,00


niet chirurgische behandeling die het probleem van ingroeiende nagels oplost. De Arkada behandeling bestaat uit drie delen. Voorbehandeling, de werkelijke Arkada behandeling en de nacontrole

voetreflexmasage

€ 45,00


Voetreflexmassage is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexpunten op de voeten om in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Hierdoor wordt de zelf genezende werking van het lichaam gestimuleerd. Voetreflexmassage wordt gegeven ter ontspanning en verwennerij. Voetreflexmassage creëert algehele ontspanning, zorgt voor een betere doorbloeding, bevordert het transport van afvalstoffen, verhoogt de weerstand, verminderd stress en verbetert de zenuw- en hormoonfuncties. Voetreflexmassage kan verlichting brengen bij de volgende klachten: Hoofdpijn en migraine, nek, rug- en schouderklachten, spier- en gewrichtsklachten, ADHD en dyslexie, stress, spijsverteringsklachten, vermoeidheid, slaapstoornissen, ademhalingsproblemen en overtijdbehandeling.